Ensar İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile Türkiye´nin önde gelen okulları arasında örnek ve öncü bir okul olmak.

Misyon: Atatürk´çü düşüncenin ışığı altında; kendisine ve ülkesine sorumlu, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı gençler yetiştirmek.

Başarılar: 2010-2011 Yılı: “TSF Küçükler Ligi 12 Yaş Kız”Santranç yarışmasında İl birinciliği Minikler ekibi Halk Oyunlarında İl ikinciliği Yıldızlar Ekibi Halk oyunları yarışmasında İl üçüncülüğü 2011-2012 Yılı: Küçük Kızlar Basketbol yarışmasında İl Üçüncülüğü Yıldız Kızlar Basketbol Yarışmasında İl Üçüncülüğü Atak Koleji 4.Sınıflar Arasında Bilgi yarışmasında İl ikinciliği 2012-2013 Minik Kızlar Basketbol Yarışması İl İkinciliği, Yıldız Kızlar il ikinciliği, Yıldız Erkekler İl üçüncülüğü...

Saatler: BAŞLAMA :08.30 BİTİŞ:15.50
Sportif Etkinlikler: